Flaggbrännare/stenkastare konfronteras  om VARFÖR de tagit sig till SVERIGE!!!
Flaggbrännare/stenkastare konfronteras om VARFÖR de tagit sig till SVERIGE!!!

Konsekvensen av massinvandringen från våldskulturer är SKRÄMMANDE, vi läser om det dagligen, våldtäkter, sprängningar, skjutningar och vi minns påsk-upploppen, framtidsutsikterna för Sveriges befolkning är nattsvarta om inte massinvandringen från Afrika och Mellanöstern stoppas.

Vi har en polis som inte fungerar tack vare SOCIALDEMOKRATERNAS DAN ELIASSON, vi har ett samhälle i förfall där normala manliga BEHOV skambeläggs och könen spelas ut mot varandra.

Polismyndigheten fungerar inte idag, den är inte byggd för att klara av millioner importerade kriminella bidragsturister som INTE vill bidra utan bara kräver....Idag behöver Sverige mer än något annat ett ÅTERVANDRINGSVERK - i första hand måste Sverige se till att skicka ut kriminella invandrare och vi måste få politiker och myndighetschefer som ser till Sveriges bästa och tar ANSVAR och HÄNSYN till svenska behov först och främst!

Dessa avarter tillhör inte vår flora och fauna och vi lever korta liv och har inte tid med denna smuts - "ut och kom aldrig tillbaka!" är den enda stämpel som ÅTERVANDRINGSVERKET behöver.

Som Per Albin Hansson sa: "Sverige åt svenskarna, svenskarna åt Sverige!" Ut med stenkastarna/flaggbrännarna, NEJ TILL NATO, SWEXIT!!