Young pHorever – Boabe de soia
Young pHorever – Boabe de soia

Young pHorever – Boabe de soia, 220 g (https://medmax.ro/superfood/62-young-...) Germeni de soia deshidratați, măcinați.; Produsul nostru “Young pHorever - Soy Sprouts” care conține doar germeni de soia se obține din boabe de soia germinate.

De ce se germină boabele de soia?

– ne întreabă mulți.

Răspunsul este foarte simplu.

În timpul germinației apa activează enzimele din semințe, crește conținutul de vitamine, iar substanțele minerale se pot absorbi mai ușor formând legături organice.

Deci se poate afirma că plantele germinate au o valoare nutritivă mult mai ridicată, decât plantele care nu au fost germinate.

Originea boabelor de soia și efectele benefice ale acestora asupra organismului În cazul în care ați citit deja despre istoria plantei soia, știți că în China se cultivă de mai multe milenii.

De acolo s-a răspândit în toată Asia unde a fost considerată o plantă sfântă.

Una dintre numeroasele legende susține că cei care mănâncă boabe de soia vor deveni nemuritori și vor putea intra în țara zeilor.

Soia conține aproximativ 60% proteine și uleiuri, din care 40% sunt proteine și 20% sunt uleiuri.

Soia este o sursă vegetală foarte importantă de proteine al cărei conținut de aminoacizi este la fel de valoros ca în cazul proteinelor animale.

Astfel reprezintă o alternativă perfectă pentru vegetarieni sau pentru cei care vor să reducă consumul de carne.

Proteinele pot fi găsite în toate celulele și țesuturile deoarece joacă un rol important în funcționarea și în anatomia corpului uman.

Https://www.drrobertyoung.com/ Check out Robert O.

Young’s best selling book “The PH Miracle: Balance Your Diet, Reclaim Your Health by Robert O.

Young” on Amazon to help support him.

If you cannot afford it, he encourages everyone to download it for free.

It can be found at libgen.is If they change domains, google “Library Genesis.” There is the original pressing (published by Warner Books released in 2002).

The revised copy (Published by “Piatkus Books” released in 2009, 420 pages) doesn’t say it is revised on the cover for some reason.

Search “Robert O.

Young” on libgen, it should be towards the bottom.